Drugi kruševački noćni polumaraton u subotu 18.08.2017. godine, na Bagdali, početak u 19h

Drugi kruševački noćni polumaraton u subotu 18.08.2017. godine, na Bagdali, početak u 19h

Drugi kruševački noćni polumaraton biće održan 19. avgusta 2017. sa početkom trke zadovoljstva u 19 sati na Bagdali. Do sada je prijavljeno 170 učesnika iz zemlje i regiona, rečeno je na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi.

U 19 sati počinje trka zadovoljstva, potom u 19 i 30 trka na 10 kilometara, a u 21 sat noćni polumaraton. Sve trke se održavaju na Bagdali, istakao je predsednik kluba ARK Maratonac Seniša Gašić. Za goste, je obezbeđen smeštaj kao i obilazak kulutno – istorijskih znamenitosti grada.

Pored pehara obezbeđene su i nagrade, a ovogodišnji favorit polumartaona je najuspešniji Nenad Živković iz ARK kluba , nedavni apsolutni pobednik u najtežoj trci, ultramaratonu na 111 kilometara na Jadovniku.

U trci zadovoljstva učestvovaće predsednica Skupštine Jasmina Palurović i pomoćnik gradonačelnika Predrag Milenković, kako bi na taj način promovisali grad i zdrav život, ali i motivisali sugrađene da  u što većem broju učestvuju. Organizator drugog noćnog polumaratona je ARK klub „Maratonac“ a pokorovitelj grad Kruševac.

www.RTK.rs

 

Leave a Reply

Close Menu