Kontakt: 064/851-1021 ili 062/864-5393

NAJČEŠĆA PITANJA

coustomwriting

Pročitajte odgovore koji vas interesuju u vezi treninga, trka koje organizujemo, itd…

Pitanja i odgovori koje najčešće dobijamo od rekreativaca i sportista koji žele da treniraju sa nama, kao i učesnika trka koje organizujemo.

 • Kada i gde se održava trka?

  Tačan datum i mesto održavanja trke su zapisani u raspisu trke, može se saznati na našem web sajtu ili na Fejsbuk stranici na kojoj smo zvanično objavili informacije o trci.

 • Ko se može prijaviti na trku?

  Punoletne osobe se mogu prijaviti, bilo da su profesionalni sportisti ili amateri. Po preuzimanju hand tiller tool startnog paketa potpisuje se izjava da se trči na sopstvenu odgovornost.

  Maloletna lica mogu učestvovati samo uz pisano odobrenje roditelja.

 • Kako se plaća startnina?

  Nadoknada za češće u trci ili startnina se plaća nakon prijave na trku na web sajtu trka.rs, a instrukcija sa brojem računa i pozivom na broj na koji se uplaćuje se dobija nakon završene prijave, vidljiva je odmah nakon prijave a takodje je poslata i emailom na unešenu email adresu po prijavi.

 • Kako se registrovati na web sajt?

  Na web sajtu ARK Maratonca je moguće samo pisati komentare ispod blogova ili unetih novosti. Da bi ste pisali novosti i blogove obratite se urednicima web sajta emailom ili  porukom na Fejsbuku.

 • Da li mi je neophodan lekarski pregled za učešće na trci?

  Lekarski nalaz niste u obavezi da priložite pri prijavi na trku, ali zbog vašeg zdravlja i bezbednosti bi trebalo makar jednom godišnje uraditi lekarski pregled. Tako bi bili sigurni da ste sposobni i spremni za teža fizička naprezanja, za duže trke, u koje spadaju polumaratonske i maratonske trke.

 • U koliko sati počinje trka?

  Tačnu satnicu trke ćete videti u raspisu trke, na našem web sajtu ili na Fejsbuk objavi događaja.

 • Kako se meri vreme?

  Vreme uglavnom merimo elektronski, a čipove koji su sa zadnje strane startnog broja ne treba skidati, kako0 bi se vaše vreme trke pravilno izmerilo.

 • Mogu li negde ostaviti svoje stvari na sigurnom mestu?

  U dogovoru sa organizatorom možete ostaviti stvari na za to predviđenom mestu. Raspiotajte se kod organizatora trke ili u prijavnom centru gde je najbolje ostaviti stvari dok trka traje.

 • Postoji li osveženje na stazi?

  Tačan raspored okrepnih stanica sa vodom, sokovima, voćem, slatkišima i drugim napitcima i hranom, možete videti na našem web sajtu i na Fejsbuk stranici sa objavljenim događajem, u raspisu trke.

 • Kada će biti i gde će biti fotografije sa trke?

  Svaku trku koju organizujemo slikaju profesionalni fotografi. A fotografije će biti objavljene na Fejsbuk profilu ARK Maratonca, najranije sutradan od dana održavanja trke.

Kontaktirajte nas za još informacija

Ukoliko vas još nešto interesuje o našem klubu, želite još nešto da pitate, da saznate saznate još neku informaciju, pošaljite nam email, javite nam se na Fejsbuku, ili nas kontaktirajte telefonom:


064/851-1021
062/864-5393

Rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje.

Pridružite nam se u dužim, na 42,195km i 21,97km, i kraćim, na 10km i 5km, trkama!

U NAJLEPŠEM GRADU, CARSKOM GRADU KRUŠEVCU!

Maraton, Polumaraton i Trke Zadovoljstva

Pripremajte se sa nama za trke maratona, polumaratona i trke zadovoljstva, ili jednostavno trenirajte rekreativno. Pod stručnim nadzorom trenera i u društvu je lakše baviti se sportom, postizati vrhunske rezultate i održavati zdravlje i pozitivno raspoloženje!

Dobrodošli Kod Nas!

Atletski klub iz Kruševca, otvoren je za prijem sportista profesionalaca i amatera – rekreativaca. Uz vedar duh i prijateljstvo svih članova kluba Maratonac iz Kruševca, zavolećete trčanje i postaće vam način života kojim se održava zdravlje i predupređuju bolesti!

Trčanje Kruševac

Najave Događaja
Danas je 17.11

Treninzi su svakog utorka i četvrtka od 17h na atletskoj stazi kod bazena. Pridružite nam se!

Mladen © All Rights Reserved
064/851-1021 ili 062/864-5393