Kontakt: 064/851-1021 ili 062/864-5393
12
08
2017
Nikola Peric besplatne startnine

Poklon – besplatne startnine za učešće na 2. Noćnom polumaratonu u Kruševcu

Jedan sjajan čovek, prijatelj kluba ARK Maratonac i odličan trkač, Nikola Perić, koji živi i radi u Sent Galenu, koji je rodom Kruševljanin i redovno posećuje Kruševac, takodje je i trčao Kruševački polumaraton, došao i podržao polumaraton u svom gradu, nažalost, zbog poslovnih obaveza nije u mogućnosti da ove godine trči 2. Noćni polumaraton u Kruševcu, ali je odlučio da plati startninu za 5 osoba i trkača iz kluba ARK Maratonac koji ce trčati Noćni polumaraton, i da tako podrži Noćni polumaraton.

Fantastičan gest sjajnog čoveka, koji je na pravi način podržao održavanje polumaratona u Kruševcu, hvala puno. On je odlučio da 5 trkača iz kluba dobije besplatne startnine. Na osnovu zalaganja i učestvovanja u zajedničkim treninzima i slušanja treninga, besplatne startnine dobili su: Violeta Tomović, Katarina Pavlović, Srdjan Kostić, Ilija Milenković i Joca Bleki Milićević. Tako da će 2 dame i 3 muškarca dobiti besplatne startnine zahvaljujući sjajnom trkaču i prijatelju kluba Nikoli Periću.

Svaka cast na ovakvom gestu i podrsci Nikole Perica.

autor: ARK Maratonac

Komentari
0

Unesite komentar

Maraton, Polumaraton i Trke Zadovoljstva

Pripremajte se sa nama za trke maratona, polumaratona i trke zadovoljstva, ili jednostavno trenirajte rekreativno. Pod stručnim nadzorom trenera i u društvu je lakše baviti se sportom, postizati vrhunske rezultate i održavati zdravlje i pozitivno raspoloženje!

Dobrodošli Kod Nas!

Atletski klub iz Kruševca, otvoren je za prijem sportista profesionalaca i amatera – rekreativaca. Uz vedar duh i prijateljstvo svih članova kluba Maratonac iz Kruševca, zavolećete trčanje i postaće vam način života kojim se održava zdravlje i predupređuju bolesti!

Trčanje Kruševac

Najave Događaja
Danas je 19.10

Treninzi su svakog utorka i četvrtka od 17h na atletskoj stazi kod bazena. Pridružite nam se!

Mladen © All Rights Reserved
064/851-1021 ili 062/864-5393