NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Najčešče postavljana pitanja i odgovori

Prijavu popunjavate na portalu www.trka.rs. Potrebno je napraviti nalog na portalu i ulogovati se, zatim nađite trku za koju želite da se prijavite i popunite sva obavezna polja.

Punoletne osobe se mogu prijaviti, bilo da su profesionalni sportisti ili amateri. Po preuzimanju startnog paketa potpisuje se izjava da se trči na sopstvenu odgovornost.

Maloletna lica mogu učestvovati samo uz pisano odobrenje roditelja.

Lekarski nalaz niste u obavezi da priložite pri prijavi na trku, ali zbog vašeg zdravlja i bezbednosti bi trebalo makar jednom godišnje uraditi lekarski pregled. Tako bi bili sigurni da ste sposobni i spremni za teža fizička naprezanja, za duže trke, u koje spadaju polumaratonske i maratonske trke.

Vreme uglavnom merimo elektronski, a čipove koji su sa zadnje strane startnog broja ne treba skidati, kako bi se vaše vreme trke pravilno izmerilo.

U dogovoru sa organizatorom možete ostaviti stvari na za to predviđenom mestu. Raspiotajte se kod organizatora trke ili u prijavnom centru gde je najbolje ostaviti stvari dok trka traje.

Svaku trku koju organizujemo slikaju profesionalni fotografi. A fotografije će biti objavljene na Fejsbuk profilu ARK Maratonca, najranije sutradan od dana održavanja trke.

Close Menu