6. GENERALI
KRUŠEVAČKI
POLUMARATON 2021.

25. Septembra 2021. godine Atletsko rekreativni klub MARATONAC imati čast da ugosti po 6. put sve zaljubljenike u trčanje koji šire pozitivnu energiju gde god se pojave, kojima je trčanje stil i način života.

Rezultati sa 6. Kruševačkog Generali polumaratona 2021.

Fajlovi koji su imenovani Overall Results (Diploma & Video) sadrže link do foldera sa diplomama i individualne linkove video ulazaka u zonu cilja.

Direktan link do video backup-a završnice trke: https://youtu.be/tmkqSoK67Ls

ISTAKNUTO SA POLUMARATONA

Sertifikovana staza
Staza je kružna, trče se 4 kruga, krug je dužine 5275m. Staza je ravna i idelna za obaranje ličnih rekorda, trči se u užem centru grada.Krusevacki polumaraton je trka koja od svog prvog izdanja stavlja trkace u centar paznje, trka koja je svoju stazu osmislila da bude prava gradska trka u sirem centru grada sa okrepama na svakih 1,5 kilometra, da duz staze animiramo nase sugradjane da bodre vitezove danasnjeg doba, da vas bodri dobra muzika i snagu daje dobra okrepa.
Medalje
Medalja, srce, ljubav, rad, osmeh, nagrada, uspomena, ponos, pobeda nad samim sobom sve je to satkano u srce koje vas čeka u cilju.
Elektricno merenje
Medju prvim je uveo elektronsko merenje, prijave su moguce preko sajta brzo, lako i jednostavno. Na vreme dostavljamo sve informacije jer nam je najveca briga da se svi u Krusevcu na Krusevackom polumaratonu osecaju kao kod kuce, da osete da su zvezde dana, da je sve zbog njih, zato je to istinski praznik trcanja u carskom gradu, praznik osmeha, pokreta, zdravlja, drugarstva i prijateljstva
Okrepa na svakih 1.5km
Krusevacki polumaraton je trka koja od svog prvog izdanja stavlja trkace u centar paznje, trka koja je svoju stazu osmislila da bude prava gradska trka u sirem centru grada sa okrepama na svakih 1,5 kilometra, da duz staze animiramo nase sugradjane da bodre vitezove danasnjeg doba, da vas bodri dobra muzika i snagu daje dobra okrepa.
Crveni tepih
Ispravite me ako gresim ali mislim da se ovo desilo prvi put da se u centru Krusevca spremi crveni tepih za tako nasmejane i brojne goste, koji tako ponosno jure po njemu ulepsavajuci svojom elegancijom, pokretom , sjajem u ocima , otvorenog srca punog ljubavi sireci ljubav. Za sve je bio namenjen taj crveni tepih , bez obzira na pol, godine , boju koze , naciju , veru cak su njime trcali ljudi koji nisu ni mogli da ga vide jer im je zivot oduzeo vid ali nije mogao volju za istim tim zivotom , energiju i zelju da uspu i pomere granice tamo negde gde granice nepostoje. Svi su gledali u cudu i pitali se za koga se sprema taj crveni tepih , tamo na mestu gde su prolazili najveci heroji, junaci , tamo gde nasa istorija seze daleko u proslost. Te nedelje 17. marta 2019. tepih je bio spreman za vas, vitezove savremenog doba koji su umesto maca naoruzani osmehom i dobrom energijom !
Muzika na stazi
Krusevacki polumaraton je trka koja od svog prvog izdanja stavlja trkace u centar paznje, trka koja je svoju stazu osmislila da bude prava gradska trka u sirem centru grada da duz staze animiramo nase sugradjane da bodre vitezove danasnjeg doba, da vas bodri dobra muzika i snagu daje dobra okrepa.
Startni paket
Startni paket je jedan od najbogatijih kod nas, pored broja sa cipom tu su , majica, carape, rukavi, steznici, energetska pica, sokovi, voda, voce, energetske cokoladice. Startni paket obuhvata i rucak za sve ucesnike, bazen i jos puno lepih iznenadjenja i pokloni od sponzora
Rekorderi staze
Rekorder staze u muskoj konkurenciji je Haris Ajdarević sa vremenom 1:09:49. A rekorder u ženskoj konkurenciji je Teodora Simović sa vremenom 1:14:16.
Previous
Next
Dana
Sati
Minuta
Sekundi
TAKMICARSKE TRKE

Polumaraton

Polumaratonska trka se trči po sertifikovanoj stazi u širem centru grada. Trče se 4 kruga od po 5275m.
Prijavi se

Trka na 10km

TRKA NA 10 KM SE TRČI PO SERTIFIKOVANOJ STAZI I TRČE SE 2 KRUGA OD PO 5KM.
Prijavi se

Trka na 5km

Trka od 5 km je po prvi put ove godine takmičarska trka i trči se po sertifikovanoj stazi jedan krug od 5km.
Prijavi se

Komentari trkača

O našoj trci

0
Uspešnih polumaratona
0
Trkača svake godine

SPONZORI

GENERALNI SPONZOR

ZVANIČNO VOZILO 6. KRUŠEVAČKOG POLUMARATONA

Potrebna Vam je pomoć? Slobodno nas kontaktirajte!

+381 65 5527689